Alaston Kim Kardashian tuotteistettiin heti – syötäväksi versioksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internet on tällä hetkellä kyllästetty Kim Kardashianin pakaroilla, kun naisen Paper-lehden kannessa olevaa peppukuvaa on esitelty jokaisen maailman viihdelehden sivulla. Kuvasta luotiin nopesti huumoripitoisia meme-versioita nettiin, mutta nyt peppu on jo tuotteistettu.

Splash
Splash

Yhdysvalloissa on nyt lanseerattu alastonta Kim Kardashiania muistuttava syötävä herkku Marzipan Kim Bum Pop, joka on nimensä mukaisesti valmistettu marsipaanista. Herkun on lanseerannut englantilainen Lou Lou P’s Delights -yritys.

– Olen erittäin, erittäin, erittäin pahoillani, mutta tämä vain piti tehdä. Eikö? Lou Lou P perusteli uutta tuotettaan.

Kim Kardashian on aiemminkin esiintynyt paljastavissa kuvissa, kuten Playboyssa ja Harper’s Bazaarissa. Hänet nähdään täysin alastomana Paper-lehden sisäsivuilla myös edestä päin. Samalla täytyy kuitenkin muistaa, että alunperin Kim tuli tunnetuksi kotipornovideostaan, joten mitään varsinaisesti uutta eivät uudet alastonkuvatkaan siten tarjoa. Huomiota herättävän kuvan on ottanut valokuvaaja Jean-Paul Goude ja lehden kuvaukset järjestettiin syksyllä Pariisissa. Katso kuvat Paper Magazinen sivuilta.

Paper
Paper Magazine 2014