Poikaystävä jätti tekstiviestillä – listasi eron syyt perusteluineen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli on epävarma suhteen jatkamisesta, voi kumppanin hyvät ja huonot puolet listata plussina ja miinuksina. Tämä auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja pohtimaan, onko hän kuitenkaan se oikea henkilö. Mikäli huonoja puolia on omasta mielestä enemmän, eikä niille voi tehdä mitään, kannattaa suhdetta ja sen kestävyyttä harkita vakavasti.

Näin teki myös eräs australialainen nuori mies, joka jätti tapailemansa tytön seitsemän viikon seurustelun jälkeen. Mies lähetti eroamisilmoituksen tekstiviestillä. Viestin saanut tyttö lähetti seikkaperäisen viestin puolestaan ystävänsä nähtäväksi, ja kaveri latasi kuvan Twitteriin. Nyt erikoinen viesti niittää nettimainetta ympäri maailman. Poika listasi viestissään kuusi syytä eroon, ja ensimmäisenä oli se, että tyttö ei halunnut muuttaa hänen takiaan Facebookin suhdestatusta varatuksi.

Toinen syy oli se, että nainen ei ota poikaystäväänsä elämäänsä mukaan, kuten seuralaiseksi häihin. Lisäksi nainen on miehen kissalle ilkeä, mikä kaikkien lemmikinomistajien mielestä anteeksiantamatonta. Draaman kaari kohoaa listan loppua kohden, kun mies valittaa tyttöystävän käyttävän aikaansa epäreilusti, ja poikaystävä on hänen tärkeyslistansa hännillä. Kaiken lisäksi tyttö kiroilee paljon, mikä ilmeisesti järkyttää herkkäsieluista poikaa.

Kuudes kohta käsittelee seksiä. Tyttöystävä ei ole suostunut kertomaan aiempien seksipartnereidensa määrää poikaystävälle. Nuoren miehen mielestä on täysin epähyväksyttävää, mikäli luku ylittää kolme miestä. Loppuun hän lisää, että poikaystävän olisi liki mahdotonta muuttaa nainen oikeanlaiseksi ja toivottaa hyvää loppuelämää tytölle. Moni voisi tuntea suuren helpotuksen naisen puolesta, sillä hänen tapailemansa mies vaikuttaa jokseenkin neitimäisesti nalkuttavalta tapaukselta.