Justin Bieberillä tähtitieteelliset tulot – eniten tienaava alle 30-vuotias

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talouslehti Forbes julkaisee tunnetusti joka vuosi omat listansa eniten ansaitsevista henkilöistä. Nyt amerikkalaislehti on saattanut julkisuuteen tilaston, jossa tarkastellaan eniten tienaavia alle 30-vuotiaita julkisuuden henkilöitä. Tavoitellun ykkössijan vei musiikkimaailman megatähti Justin Bieber.

Tulokuninkaaksi nimitetty poppari tienasi kesäkuusta 2013 tämän vuoden kesäkuuhun 80 miljoonaa dollaria, eli 64,6 miljoonaa euroa. Summa on rapsahtanut nappisilmän tilille tuottoisan maailmankiertueen päätteeksi. Viime vuoden tulokuningatar Lady Gaga putosi sijalle 8., koska hänen vuositulonsa jäivät 33 miljoonaan dollariin uudesta levystä huolimatta.

Forbesin listan toiseksi nimitettiin One Direction 75 miljoonan dollarin vuositienestillä. Kolmanneksi pääsi kantripopparina uransa aloittanut Taylor Swift 64 miljoonan dollarin tilipussillaan. 29-vuotias Bruno Mars oli neljäs, Rihanna viides ja Miley Cyrus vasta kuudes. Seitsemäntenä on joukon ainoa näyttelijätär Jennifer Lawrence 34 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Kymmenen kärjen häntäpaikkoja pitävät musiikkimiehet Avicii ja Skrillex.