Justin Bieber hylkäsi koiranpentunsa – jätti sen kouluttajalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieber on hylännyt pienen amerikanbulldogginsa. Laulaja hankki koiran itselleen lähes vuosi sitten ja toimitti pennun koirankouluttajalle. Bieber ei ole kuitenkaan hakenut koiraansa takaisin, ja Karmaksi ristitty pentu on edelleen kouluttajan hoivissa.

The Sun -lehden mukaan Karma saapui koirankouluttajalle tammikuussa. Bieberiä ei ole näkynyt sen jälkeen, eikä hän ole vastannut kouluttajan yhteydenottoihin. Karma on tiedettävästi poptähden kolmas lemmikki. Kouluttaja on ollut laulajan teosta järkyttynyt ja koiran kohtalo huolettaa häntä. Bieberin oli tarkoitus hakea Karma kouluttajalta ja matkustaan sen kanssa Amerikkaan.

Koiran kouluttaja on yrittänyt vedota poptähteen sosiaalisen median kautta ja hän on muun muassa tehnyt Youtube-videon, jossa hän toivoo laulajan noutavan koiransa. Karma ei ole ensimmäinen lemmikki, jonka Bieber on hylännyt. Taannoin Bieber omisti pienen Mally apinan, mutta luopui pienokaisesta vaikean ylläpidon takia. Mally vaati liian paljon omistajaltaan huolenpitoa eikä rellestävä poppari ehtinyt hoitaa sitä.

Kouluttaja on kirjoittanut Facebookissaan, että Karma on hyväkäytöksinen koira ja hänellä on ollut suuri kunnia kouluttaa pientä bulldoggia. Hän kuitenkin toivoo, että Karma pääsisi pian rakastavaan kotiin. Mies on myös kirjoittanut tähdelle tarkoitetun viestin, jossa lukee, että ellei poppari pian hae koiraansa voi hän olla varma siitä, että karma puree häntä persauksiin.

Meet Karma Bieber #puppy

Kuva, jonka Jeremy Bieber (@jeremybieber) julkaisi