Sisäkuvat Justin Bieberin uudesta kodista – huikea panoraamanäköala

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber nousi äskettäin otsikoihin hylättyään amerikanbulldogginsa koirakouluttajalle jo vuosi sitten. Tapaus tuli julkisuuteen kouluttajan paljastettua, että laulaja ei ole suostunut hakemaan koiraansa takaisin.

Tilaa koiralle ainakin olisi, sillä nyt nähdään Bieberin uuden kodin sisäkuvat. Bieber muutti lokakuussa asumaan juuri valmistuneeseen taloon Beverly Hillsistä. Arkkitehti Ed Nilesin suunnittelemassa talossa on käytetty runsaasti lasia, ja sen julkisivu koostuukin poikkeuksellisen upeista panoraamaikkunoista.

Parhaillaan Justin on talossa vuokralla, mutta talo on samaan aikaan myynnissä 12 miljoonalla dollarilla. Noin 500 neliön talossa on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta, kylpyläosasto, seitsemän auton autotalli ja oma hissi.