Nainen signeeraa miehensä peniksen – tarkistaa aina kotiin palatessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parisuhdeongelmiin pureutuvassa televisio-ohjelmassa esiintynyt nainen kertoi kummallisesta tavastaan tehdä miehelleen penistarkistuksia. Mustasukkaiseksi puolisoksi itseään kuvaillut Jeanne kertoi, että hän kokee tarpeelliseksi ottaa kuvia miehensä peniksestä tämän lähtiessä poikien iltaan.

YouTube
YouTube

Jeanne kysyi ohjelman asiantuntijoita, onko heistä outoa se, että hän kirjoittaa nimmarin miehensä penikseen ja ottaa siitä kuvan joka kerta, kun mies on poistumassa kotoa. Nainen selvensi, että hän vertaa ottamaansa kuvaa miehensä penikseen, kun hän palaa kotiin ja jos nimmari on vielä siellä, ei mies ole pettänyt häntä. Jeanne halusi selvittää, onko se ihmisten mielestä jotenkin outoa.

Asiantuntijat olivat naisen puheesta hämmentyneitä. He kertoivat Jeannelle, että he eivät ole koskaan kuulleet kenenkään toimivan samalla tavalla. Yksi asiantuntijoista totesi, että naisella on todella paha luottamuspula mieheensä ja terveessä parisuhteessa toiseen pitäisi pystyä luottamaan.

Naiselle annetuissa neuvoissa korostettiin sitä, että jos mies haluaa pettää häntä, ei mikään ole sen esteenä – ei edes peniksessä oleva nimmari. Naisen täytyy luottaa mieheensä ja jos hän ei kykene siihen, ei parisuhde ole vakaalla pohjalla. Toivottavasti Jeanne otti jotain opiksi ja muutti tapojaan parisuhteessaan.