Arttu Wiskarille kaksi kultalevyä – albumi ja single ylittivät kultarajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Arttu Wiskarin lokakuussa julkaistu pitkäsoitto Sirpaleet on myynyt kultaa, eli yli 10.000 kappaletta. Sen lisäksi albumilta julkaistu hittisingle Sirpa on ylittänyt kultarajan. Wiskari on luonnollisesti mielissään asiasta.

– Kaksi kultaa samana päivänä. Onhan tämä paras uutinen pitkään aikaan! Iso kiitos tästä koko tiimille ja varsinkin meidän uudelle tuottajallemme Mika Laakkoselle. Ja tietenkin kaikille faneille, Arttu kiittelee.

Sirpaleet-menestyslevyn tuorein single on Kun me diskossa suudeltiin. Kappale on mukana 25. helmikuuta ensi-iltansa saavassa kotimaisessa Luokkakokous-elokuvassa.

Arttu Wiskari lauloi itsensä suomalaisten sydämiin kolme vuotta sitten julkaistulla ja platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Arttu Wiskari tuli viime syksynä tutuksi Dancing On Icesta -luisteluohjelmasta, jossa hän sijoittui parinsa kanssa toiseksi. Tänä syksynä Arttu nähtiin Nelosella Voice Kidsin tähtivalmentajana.