Penis siveltimenä – mies maalasi sukuelimellään Kim Kardashianin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tanskalainen taidemaalari Uwe Max Jensen on ikuistanut Kim Kardashianin muotokuvan taideteoksen muodossa. Mies on maalannut Paper Magazine -lehden kannessa nähdyn poseerauskuvan Kardashianista. Erikoista Jensenin maalaustekniikassa on se, että taiteilija on käyttänyt siveltimenä penistään.

Vuosien varrella Uwe on kehittynyt penistaiteessaan varsin eteväksi ja muotokuva on syntynyt Jensenin mukaan noin kymmenessä tunnissa. Daily Dot -viihdesivuston mukaan taulun pienimmät yksityiskohdat olivat haasteellisinta toteuttaa, mutta taiteilija on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Uwe on jakanut kuvan taideteoksestaan sosiaalisessa mediassa ja se on herättänyt suuresti mielenkiintoa käyttäjien keskuudessa. Ihmiset ovat jopa tehneet miehelle tarjouksia maalauksesta. Koska huvittava muotokuva on aihetuttanut kiinnostusta, voi hyvinkin olla mahdollista, että Jensenin taidetta tullaan jatkossa näkemään enemmänkin.