Viidakon tähtönen Johanna Pulkkinen raskaana: ”Ikinä en oo tällästä rakkautta tuntenut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Hetki sitten Johanna paljasti olevansa raskaana. Lapsen laskettu aika on kesäkuussa.

Facebook
Facebook

– Ikinä en oo tällästä rakkautta tuntenut ketään kohtaan ja samalla pelkoa ja huolta että pienellä on kaikki hyvin toivottavasti kaikki menisi yhtä hyvin kuin tähän mennessä ja pieni syntyisi terveenä kesäkuussa maailmaan — rakastunut, Johanna Pulkkinen kertoi Facebookissa.

Valtavat silikonirinnat jo aiemmin hankkinut Johanna julkaisi taannoin verkossa videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä. Aika näyttää miten realitykaunotar toimii vartalossaan olevien täytteiden kanssa. Tuleva talvi on joka tapauksessa Johannalle täynnä onnellista odotusta.