Justin Bieber kaatuili skeittilaudalla – paparazzi kuvasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber vaihtoi taannoin hiustyyliään ryhtymällä blondiksi. Nuoren tähden kellertävän blondit hiukset herättivät heti huomiota ja mies koki melkoisen tyylinvaihdoksen entiseen. Eilen vaalea poptähti kuvattiin New Yorkin Times Squarella uuden tyttöystävänsä Hailey Baldwinin kanssa.

Bieber kiiti ihmismassojen seassa skeittilaudalla seurueen muiden juostessa perässä. Lopulta Justin löysi Madison Square Gardenista rauhalliset portaat, joissa hän päätti esitellä skeittitaitojaan. Temppuilu ei sujunut ihan kuin elokuvissa, sillä laulaja kaatui useita kertoja. Lopulta haluttu temppu kuitenkin onnistui.

Osa Bieberin faneista ei ole ollut vakuuttunut miehen uusista hiuksista. Monen mielestä huolimaton ja kellertävä lopputulos viittaisi siihen, että mies on värjännyt hiuksensa itse kotikonstein. Miehen blondattu hiustyyli on suoraan kuin 90-luvulta. Poppari näytti olevan tyytyväinen uusiin hiuksiinsa.