Nyt meni sekavaksi – mies ryhtyi seurustelemaan oman Facebook-profiilinsa kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilainen mies on kohahduttanut sosiaalista mediaa paljastuksellaan, jonka mukaan hän esiintyy tyttöystävänsä profiilin kuvissa itse. Mies on tekeytynyt naiseksi ja julkaissut itsestään vietteleviä ja seksikkäitä kuvia netissä.

Ilmeisesti mies on ollut niin vakuuttunut luomastaan naishahmosta, että hän on alkanut seurustella oman profiilinsa kanssa. Sosiaalisen median mukaan mies on parisuhteessa luomansa naisen kanssa. Mies on äskettäin tunnustanut, että hän on parisuhteen molemmat osapuolet, sekä mies että nainen.

Mies ei ole yrittänyt peitellä sitä tosiasiaa, että hän keikistelee seksikkäissä alusvaatteissa naiseksi pukeutuneena. Mies on nimittäin eräässä kuvatekstissä todennut, että koska hänellä ei ole tyttöystävää on hän päättänyt muuttua itse seksikkääksi tyttöystäväksi, josta hän miehenä haaveilee.

Miehen hoikka vartalo on niin siro, että moni voisi luulla kuvissa esiintyvän tytön olevan oikeasti nuori nainen. Tyttöystävän twitter-profiilista Nemunemunnn on tullut erittäin suosittu siitä huolimatta, että kuvissa esiintyy mies, joka seurustelee naiseksi tekeytyneen itsensä kanssa.