Nerokas tapa saada Tinderissä puhelinnumero

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tinderissä nerokas keskustelun avaaminen on todella tärkeässä roolissa. Pelkän ensimmäisen viestin perusteella toinen saattaa jo päättää haluaako hän jatkaa enää tutustumista ollenkaan. Eräs Flaming_Eagle-nimimerkillä toimiva Reddit-sivuston käyttäjä on paljastanut oman tyylinsä.

Mies avaa keskustelut tyttöjen kanssa aina haastamalla heidät Neljän suora -peliin, jossa pelaajan pitää saada neljä samanväristä kolikkoa vierekkäin vaaka-, pysty-, tai vinoriviin voittaakseen. Mies kertoo pelin auttaneen häntä saamaan tytöiltä puhelinnumeroita. Todisteenaan hänellä on tyttöjen kanssa käydyt keskustelut.

Loppuipa peli sitten kumman pelaajan voittoon tahansa, lopputulema on aina sama. Mies sanoo naisille, että koska peli päättyi juuri tällä tavalla he ovat velkaa hänelle puhelinnumeronsa. Tytöt ovat kerta toisensa jälkeen otettuja siitä ajasta, jonka mies on käyttänyt peliin vain saadakseen juuri heidän numeronsa ja antavat sen melko helposti.