Ökysohvan teknologia tuli kalliiksi – talo paloi ja koira menehtyi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariskunta oli pitkään suunnitellut hankkivansa olohuoneeseensa kunnollisen sohvan. He ostivat mekaanisen nahkasohvan, jonka sisään oli rakennettu musiikkilaitteet. Lähes 4.000 euroa maksanut sohva piti sisällään muun muassa subwooferin ja soittimen.

Löhölinna osoittautui pian virheostokseksi, sillä eräänä päivänä töistä kotiin palattuaan mies haistoi jo ovelta asunnosta tulevan savun. Avattuaan oven mies huomasi, että asunto oli ilmiliekeissä ja hän soitti palokunnan paikalle.

Tuli levisi nopeasti, ja palokunnan saavuttua paikalle ei mitään ollut enää pelastettavissa. Pariskunnan kauhuksi heidän pieni sekarotuinen koiransa ei selvinnyt asunnosta ulos, vaan menehtyi. Kun palokunta sai tulen sammutettua alkoivat he tutkia palon syytä.

Pian selvisi, että tulipalo oli saanut alkunsa ökysohvasta, jossa oli ilmennyt teknistä vikaa. Laitteet olivat ylikuumentuneet ja syttyneet palamaan. Pariskunta on ollut asiasta järkyttynyt ja vaatinut huonekaluyritykseltä korvauksia tapahtuneesta. Huonekaluja valmistava yritys ScS Sofa on luvannut tulla korvausasiassa vastaan.