Ase vaginassa vankilaan – nainen narahti salakuljetuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vankilaan on varmasti vaikea salakuljettaa mitään eikä ihmisessä ole montaakaan paikkaa, jonne salakuljetettavan esineen voisi laittaa piiloon vartijoilta. Nainen oli keksinyt yhden niistä paikoista ja salakuljettanut aseen vaginassaan vankilaan.

KOAT.com
KOAT.com

34-vuotias Josephine McAllister tuli pidätetyksi, kun hänen hallustaan löydettiin iso määrä varastettuja luottokortteja. Hänen hallustaan löydettiin pidätyksen yhteydessä myös ase, joka oli hänen housujensa vyötärökaistaleessa kiinni. Nainen vakuutti, että hänellä ei ollut muita aseita.

Muut vangit kertoivat myöhemmin vartijoille, että McAllisterilla on tuonut mukanaan käsiaseen, jonka hän oli onnistunut salakuljettamaan vartijoiden ohi vaginassaan. Vartijat olivat takavarikoineet aseen ja kommentoineet tapausta KOAT Albuquerquen toimituksen mukaanniin, etteivät he saa tehdä riittävän perusteellista tarkastusta, että olisivat voineet löytää aseen. Onneksi naisella oli ollut aseessaan varmistin päällä.