Jälleen ylilyönti: Justin Bieber -faneilta tappouhkauksia mallikaunottarelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on jälleen noussut otsikoihin, sillä hänet nähdään rohkeissa tunnelmissa huippumalli Lara Stonen kanssa tuoreessa mainoskampanjassa. Kaksikko poseeraa Calvin Klein -vaatejätin mainoskuvissa ja Johan Renckin ohjaamalla videolla vähissä vaatteissa ja intiimeissä tunnelmissa.

Splash
Splash

Kaikki eivät ole poptähden ja huippumallin yhteisestä mainoskampanjasta innoissaan. Justin Bieberin fanit ovat lähestyneet Lara Stonea sosiaalisessa mediassa jopa tappouhkauksin.

– Tapan sen tytön, Twitter-käyttäjä @ameliebelieber6 kirjoitti, koristaen twiittinsä pistooleja ja veitsiä esittävin emoji-hymiöin.

– Peräänny tai tapan sinut, ole hyvä ja kiitos. Ei paineita, kirjoitti toinen Bieber-fani Lara Stonelle osoitetussa viestissään TMZ-sivuston mukaan.

Bieberin vastanäyttelijänä mainoskampanjassa poseeraava Lara Stone on hollantilaissyntyinen huippumalli. 31-vuotias tähti seurustelee brittikoomikko David Walliamsin kanssa, joten Justin Bieber -fanien raivo on tässäkin tapauksessa täysin turhaa. Sen sijaan Bieber on yhdistetty viime aikoina mediassa muun muassa Kendall Jenneriin.