Tyttö maistoi osteria ensimmäisen kerran – suusta löytyi jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaveriporukka oli tilannut ravintolassa ostereita. Yksi joukon jäsenistä ei ollut koskaan maistanut raakaa osteria ja suhtautui merenelävään hyvin ennakkoluuloisesti. Ystävät vakuuttelivat, että se on herkullista ja suostuttelivat tytön maistamaan simpukkaa.

YouTube
YouTube

Yksi kaveruksista päätti kuvata videolle tytön reaktion, kun hän maistelee osteria ensimmäistä kertaa. Ensikertalaisen herkuttelussa ei vaikuttanut olevan mitään erikosita ja hän kertoi kuvaajalle, että ihan hyvältä se maistui. Sitten tytön ilme yhtäkkiä muuttui ja hän tarttui paperiliinaan.

Kavereiden yllätykseksi tyttö ilmoitti suussaan olevan jotain ylimääräistä. Neitokainen sylkäisi lautasliinaan helmen. Nuori nainen vaikutti hämmästyneeltä, eikä kuvaaja ollut uskoa kuulemaansa ennen kuin näki neitokaisen kädessä pienen helmen.

Todennäköisyys sille, että ravintolan ruoka-annoksessa tarjoilluissa ostereissa olisi helmi on asiantuntijoiden mukaan hyvin pieni. Aidot helmet ovat erittäin arvokkaita ja ne kerätään huolella talteen mikäli niitä löytyy. Tässä tapauksessa neitokainen kuitenkin onnistui sellaisen löytämään ja vielä ensimmäisellä kertaa.