Räppärillä tähtitieteelliset tulot – 20 dollaria joka sekunti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Sky Range -sivusto on julkaissut supertähtien tienestit viime vuodelta. Vuoden 2014 tulokuninkaana loisti ylivoimaisesti räppäri, musiikkituottaja ja yrittäjä Dr. Dre, joka tienasi viime vuonna joka sekunti keskimäärin 20 dollaria. Miehelle kertyi vuosituloja 620 miljoonaa dollaria.

Valtaosa tuloista kertyi Beats Electronicsin myynnistä Applelle. Dr. Dren tähtitieteelliset tienestit ovat suurimmat mitä musiikkiteollisuudessa työskennellyt yksittäinen henkilö on koskaan ansainnut.

Hyvin tienaavia tähtösiä olivat muun muassa räppäri Jay Z, joka tienasi jokaiselta sekunnilta 1,90 dollaria, laulajatar Beyonce 3,65 dollarin sekuntipalkalla ja Justin Bieber 2,54 dollarin sekuntipalkalla. Kukaan heistä ei ollut lähelläkään Dr. Dren ansioita.