Nettipalvelusta näyttävä kosto vihamiehille – tätä et haluaisi saada

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kostoa tarjoava nettipalvelu on hijattain avannut ovensa, ja se on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat kostaa vihamiehilleen anonyymisti, mutta tehokkaasti. Ship Your Enemies Glitter -palvelu lupaa toimittaa asiakkaidensa vihamiehille postissa lähetyksen, joka on täynnä kimaltelevaa hilettä.

Twitter
Twitter

Jokainen kimallehileen kanssa tekemisissä ollut ihminen tietää, että hileiden leviämistä on mahdoton estää. Niinpä palvelun mukaan se on erinomainen kostokeino, sillä levinnyt hile saa useammat ihmiset raivon partaalle.

Olemme aiemmin kertoneet samanlaisesta palvelusta, jossa tarjottiin kostokeinoina lähetyksiä, jotka sisälsivät hevosen jätöksiä. Ship Your Enemies Glitter toimii samalla periaatteella kuin Shit Express. Monet ovat testanneet palvelua ja todenneet sen toimivan.

Palvelun asiakkaiden palautteissa kehutaan muun muassa glitterin määrää ja sitä, että viikko tolkulla hileitä on löytynyt joka puolelta. Eräs nainen oli testannut glitter-kostoa miehelleen ja todennut, että poikaystäväparka kärsi kimaltavan hileisistä vaatteista viikko toisensa jälkeen.

Kaikille kostoa hautoville ihmisille on tarjoutunut tilaisuus kostaa katalalla tavalla. Hilekostoa suunniteltaessa on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että levitessään glitter ei ole vain kostettavan riesana, vaan siitä saattaa kärsiä myös hänen muut perheenjäsenensä.