Vaimo petti kuntosaliohjaajan kanssa – mieheltä jäätävä kosto

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen aviomies oli saanut vaimonsa kiinni pettämisestä. Miehelle oli selvinnyt, että vaimolla oli suhde kuntosaliohjaajan kanssa ja syy salilla ravaamiseen oli muu kuin treenaaminen. Katkeroitunut avimies oli päättänyt kostaa vaimolleen nolaamalla hänet julkisesti.

Aviomies oli printannut sadoittain mainoslehtisiä, joissa hän kertoi vaimonsa uskottomuudesta. Lehtisissä mainostettiin läheisen kuntosalin tarjoavan erityisiä asiakassuhteita, joissa asiakkaat saivat rahoilleen muutakin vastinetta, kuin pelkkiä salipalveluita.

Lehtisessä mainittiin, että jos joku haluaa järjestää vaimolleen seksisuhteen, kannattaa hänet viedä salille, jossa kuntosaliohjaaja hoitaa asian. Mainoksessa luki, että paras tapa testata uskollisuus parisuhteessa on lähettää vaimo kyseiselle kuntosalille ”treenaamaan”.

Vaimoa nöyryyttävä mainoslehtinen päätyi lopulta jakoon myös kuntosalin läheisyydessä. Aviomies oli jakanut mainoksen auton ikkunoihin ja teipannut katutolppiin lähelle salia. Mainoslehtisissä mies oli ilmoittanut avioerosta ja tarjoutunut keskustelemaan aiheesta lisää halukkaiden kanssa. Mies oli liittänyt lehtiseen puhelinnumeronsa tiedusteluja varten. Mies onnistui nolaamaan vaimonsa perinpohjaisesti ja hänen tempauksensa oli varmasti kyseenalaista mainosta myös kuntosalille.