Ohhoh! Justin Bieber yhteistyöhön Rick Rubinin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaispoppari Justin Bieber lukeutuu sekä tämän hetken rakastetuimpiin että vihatuimpiin artisteihin. Tähti on ollut pitkään uutisissa lähinnä ulkomusiikillisissa merkeissä, ja taannoin hänet nähtiin vähäpukeisena Calvin Kleinin mainoskampanjassa. Nyt Bieber on saanut tiimiinsä todellisen kultasormen.

Shots
Shots

Nyt Justin Bieberin leiristä kantautuu uutisia, joita moni ei varmasti osannut odottaa. Tähti työstää nimittäin uutta materiaalia ylivoimaisesti maailman legendaarisimpiin musiikkituottajiin lukeutuvan Rick Rubinin kanssa. Def Jam ja American Recordings -levy-yhtiöt perustanut Rubin tunnetaan miehenä, jonka ansiosta esimerkiksi hiphop-ryhmä Beastie Boys ja thrash metal -bändi Slayer nousivat aikoinaan maailmanmaineeseen. Hän on ollut mukana tekemässä superhittejä lukemattomille artisteille.

Rick Rubin on työskennellyt monien arvostettujen pitkän linjan hiphop ja rock -artistien, kuten Run-D.M.C.:n, Red Hot Chili Peppersin, Johnny Cashin ja Eminemin kanssa. Siksi teinityttöjen suosikkina tunnetun poptähden kanssa yhteistyön tekeminen tulee varmasti monille shokkina. Justin Bieber jakoi Shots-kuvapalvelussa otoksen, jossa hän ja Rubin poseeraavat studiossa.