Kissa on sankari – pelasti roskikseen hylätyn vauvan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisessä mediassa on puhuttanut tapaus, jossa katukissa pelasti roska-astiaan hylätyn vauvan. Obninskissa asuva Irina Lavrova löysi pienen vauvan taloyhtiönsä roska-astiasta sen jälkeen, kun kissan maukuminen oli houkutellut hänet paikalle.

Lavrovan mukaan naapurustossa liikkuva katukissa Masha oli pitänyt roska-astioilla niin suurta mekkalaa, että hänen oli pakko mennä katsomaan mikä kissalla oli hätänä. Yllätykseksi roska-astioilta löytyi pieni nyytti, jonka sisällä oli vauva. Masha istui vauvan vieressä maukuen kovaäänisesti.

Metro-lehden mukaan lapsi kiidätettiin sairaalaan tutkittavaksi ja operaatio vanhempien löytämiseksi käynnistettiin. Sairaalassa todettiin että vauva voi hyvin. Mashan ansiosta pienokainen löydettiin ajoissa.

Poliisit tutkivat tapausta ja pitävät huolen, että vauvalle löytyy turvallinen koti. Masha-kissasta on tullut ylistetty sankari Obninskissa ja Lavrovan mukaan kaikki naapuruston asukkaat ovat kilpaa hemmotelleet kissaa. Masha on todellakin ansainnut sankarin tittelinsä.