Justin Bieberin photoshop-jalkovälistä rajua pilaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Supersuosittu Saturday Night Live -komediashow on ottanut kantaa ajankohtaiseen puheenaiheeseen. Illan ohjelmassa nimittäin nähtiin osuva parodia Justin Bieberin Calvin Klein -kohusta. Hauskassa parodiamainoksessa nähtiin komediennet Cecily Strong ja Kate McKinnon.

YouTube
YouTube

Suuriin mittasuhteisiin paisunut kohu sai alkunsa huhusta, jonka mukaan Justin Bieberin muotikuvia olisi muokattu kuvankäsittelyohjelmalla. Huhujen mukaan etenkin Bieberin miehuutta oli muokattu näyttämään suuremmalta.

Justin Bieber vastasi kohuun julkaisemalla sosiaalisessa mediassa paljastavan kuvan itsestään, jolla hän halusi osoittaa, ettei kuvia ole käsitelty. Väitteiden kiistäminen ja kärkäs puolustautuminen on vain lisännyt vettä myllyyn ja pitänyt aiheen pinnalla.

Eipä siis ole ihme, että Saturday Night Live on tarttunut ajankohtaiseen aiheeseen ja tehnyt siitä ratkiriemukkaan parodiavideon. Mitättömästä asiasta puheenaiheeksi noussut kohu on naurattanut monia. Saa nähdä kuinka kauan kyseisestä aiheesta vielä keskustellaan, sillä ainakaan toistaiseksi Bieberin miehuutta koskeva väittely ei ole ollut laantumassa.