Alkuvuoden upein selfie – vaikea panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfie-kuvien ottaminen on yleisempää kuin koskaan, sillä yhä useampien ihmisten taskusta löytyy kameralla varustettu älypuhelin. Nyt internetissä on levinnyt tuore kuva, jota on ehditty jo hehkuttaa vuoden tähän mennessä parhaaksi selfie-otokseksi.

Reddit-käyttäjä Rataferoz27 jakoi sivustolla kuvan, jossa 12 kaverusta poseeraa kameran äärellä. Tässä ei ole sinänsä mitään erityistä, mutta puolet kaveruksista on selfie-otoksessa veden pinnan alla ja puolet seisovat pinnalla olevalla veneellä.

Kuvan ottaja ei ole toistaiseksi kommentoinut, miten otos on onnistuttu ottamaan. Tämä on saanut jokut Reddit-käyttäjät epäilemään, että kuvaa olisi muokattu jälkikäteen Photoshopin avulla. Olipa kyseessä sellainsenaan jaettu tai photoshopattu kuva, kyseessä on kuitenkin tavallista näyttävämpi selfie.

PÄIVITYS: Viimeisessä kappaleessa viitatut epäilyt tekaistusta kuvasta ovat mahdollisesti saaneet vahvistuksen. Verkossa nimittäin leviää alla nähtävä kuva, jonka mukaan selfien ottaja olisi lisätty kuvaan jälkeenpäin.