Rakastettu TV-tähti kuoli äkilliseen sairauteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi televisiohistorian suosituimmista saippuasarjoista, englantilainen Coronation Street, on menettänyt yhden tähdistään. Deirdre Barlow’n roolia esittänyt Anne Kirkbride menehtyi 60-vuotiaana äkilliseen sairauteen Manchesterissa. Kirkbride ehti näytellä hittisarjassa peräti 44 vuoden ajan.

Televisiosarjan verkkosivuilla vahvistettiin rakkaan televisiotähden poismeno ja muisteltiin hänen poikkeuksellisen pitkää uraa television parissa. Monet sarjan tähdistä olivat työskennelleet Kirkbriden kanssa vuosikymmeniä ja olivat kuin yhtä suurta perhettä. Menetys koskettaa luonnollisesti myös miljoonia televisiokatsojia ympäri maailmaa, mutta erityisesti Britanniassa.

Anne Kirkbriden roolihahmo tarjosi vuosikymmenten aikana briteille runsaasti ikimuistoisia hetkiä, joista eräs koettiin vuonna 1983. Silloin roolihahmo Deirdre Barlow valitsi kahdesta miehestä toisen, ja tulosta odotettiin jännityksellä koko maassa urheilutulosten tavoin. Vuonna 1998 kansalaiset osoittivat mieltään kaduilla, jotta Deirdre pääsisi televisiosarjassa vankilasta.