Justin Bieber saa kuulla kunniansa – pian nähdään miten mies kestää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suhtauduitpa Justin Bieberiin sitten rakkaudella tai vihalla, hän ei ole katomassa minnekään. Viime vuonna toistuvasti kohuotsikoissa pahennusta herättänyt nuori kanadalaispoppari työstää parhaillaan uutta levyään tuottajalegenda Rick Rubinin kanssa.

Nyt yhdysvaltalainen televisiotähti Ryan Seacrest on paljastanut Justin Bieberiin liittyvän uutisen, joka varmasti kiinnostaa myös monia poptähden vihaajia. Miehen mukaan Comedy Central -kanavalla tullaan näkemään maaliskuussa Justin Bieberin ikioma roast-spesiaali.

Mikäli roast-sana ei ole tuttu, kyse on humoristisesta yleisötilaisuudesta jossa roastin kohteena oleva henkilö saa kuulla kunniansa koomikoilta, lähipiiriltään ja muilta julkisuuden henkilöiltä. Tunnettuja roastin kohteena olleita henkilöitä ovat olleet muun muassa David Hasselhoff, Charlie Sheen ja Roseanne Barr. Sopii vain toivoa, ettei Justin Bieberin roastissa käy samalla tavoin kuin taannoisessa kyläkauppias Vesa Keskisen roastissa.