Duckface on OUT – tämä ilme on nyt selfie-kuvien ykköstrendi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilmeily ja pelleileminen kuvia räpsittäessä on hauskaa ajanvietettä ja sosiaalisessa mediassa jaetut hassuttelukuvat ovatkin yhtä suosittuja, ellei jopa suositumpia kuin vakavanaamaiset selfiet. Nyt söötti hassuteluilme Duckface on trendinä laantumassa, sillä yhä useampi ottaa kuvia yllätys-ilmeestään.

#surprisedface when you got nothing to do #100happydays #day42

Kuva, jonka Flavia Zeneli (@169flavia169) julkaisi

The Faux-Surprise, eli feikki-yllätysilme, on kasvattamassa suosiotaan huvittavimpien hassuteluilmeiden joukossa. Monet suomalaiset ja kansainväliset tähdet ovat unohtaneet Duckface-ilmeensä ja alkaneet näytellä kuvissa hämmästynyttä ja yllättynyttä.

Hulvaton Faux-Surprise-ilme tuo leikkisällä tavalla esiin sen, että selfien ottaja ei ole vakavamielinen. On selvää, että yllättyneen näytteleminen kuvissa kuulostaa monelle sekopäiseltä touhulta, mutta toisaalta, hassutteluilmeitä tehdessä onkin tarkoitus hauskuuttaa muita hulluttelevalla käyttäytymisellään.

Feikki-yllättyminen vaikuttaisi olevan kasvava trendi selfien ottajien keskuudessa. Monen mielestä kyseinen ilmehtiminen on paljon hauskempaa kuin aikansa eläneet Duckface-ilmeet. Joko sinun kuva-albumistasi löytyy Faux-Surpise-selfie?

101 days @stephenalantrevino

Kuva, jonka Hannah Mary Marshall (@yayscience) julkaisi

Surprised face.

Kuva, jonka Andrea Romano (@theandrearomano) julkaisi

Tomorrow, Jack Antonoff and I will be taking over MTV with wide-eyed wonderment. #TS1989

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) julkaisi

Sooo I'm just asking…? Haha #meangirls #funnytshirt #gymtime #missuniverse #missuniversefinland

Kuva, jonka Bea Toivonen (@beatoi) julkaisi

Ihanat <3 @cristal_snow #cristaljakia #ttk #kärkityypit

Kuva, jonka @kristiinawheeler julkaisi