Kolmerintainen nainen jäi poliisin haaviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediat ympäri maailmaa, myös Stara, uutisoivat taannoin naisesta, joka oli leikkauttanut itselleen kolmannen rinnan. Nainen julkaisi Instagram-tilillään valokuvia, joissa hän poseerasi kolmen rintansa kanssa. Myöhemmin nainen paljastui huijariksi ja hänen tarinanssa tekaistuksi.

Instagram
Instagram

21-vuotias Jasmine Tridevil olikin todellisuudessa Alisha Hessler, jonka nimellä löydettiin Tampan poliisin arkistoista poliisiraportti varastetusta matkalaukusta. Raportin mukaan laukusta löytyi myöhemmin kolme tekorintaa.

Tänään neitokainen on noussut uudelleen otsikoihin hänen jäätyään kiinni rattijuopumuksesta Floridan Tampassa. Häneltä mitattiin peräti 1,8 promillen lukemat, joten neitokainen odottaa nyt syytettä törkeästä rattijuopumuksesta. Kolmesta rinnastaan tunnettu Hessler on parhaillaan pidätettynä 500 dollarin takuusummaa vastaan.

Poliisi
Poliisi