Wayne Gretzkystä tuli isoisä – mallitytär synnytti esikoisensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn mallitytär Paulina Gretzky on tehnyt menestyksekästä uraa mallina. Tämä ei tule varmastikaan yllätyksenä kenellekään, joka on nähnyt tähden kuvia. Kanadalainen nainen on kihloissa ammattigolfaaja Dustin Johnsonin kanssa.

Splash
Splash

Gretzkyn perhe sai uuden jäsenen, sillä Paulina synnytti viime viikolla esikoisensa. TMZ-sivuston mukaan poikalapsen mahdollinen nimi ei ole vielä tiedossa, mutta oletettavasti se tulee alkamaan T-kirjaimella. Gretzkyn perheellä on nimittäin ollut tapana antaa pojille T-alkuiset nimet, kuten Tristan, Trevor ja Ty.

Paulina Gretzky päätti aikoinaan olla menemättä yliopistoon, koska halusi uran viihdebisneksessä. Hän on tehnyt oman Collecting Dust -kappaleen, joka julkaistiin vuonna 2006. Sittemmin neito on pärjännyt paremmin mallina.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter