McDonald’sissa voi nyt maksaa rakkaudella – halauksilla ja selfie-kuvilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin pikaruokaketjuihin lukeutuva McDonald’s on käynnistänyt Yhdysvalloissa kampanjan, jossa asiakkaat voivat maksaa ruokansa rakkaudella. Kyseessä on huomenna alkava tempaus, jossa osa asiakkaista saa mahdollisuuden kuitata laskunsa esimerkiksi halauksella tai rakkaudentunnustuksella.

YouTube
YouTube

Asiasta uutisoineen ABC Newsin mukaan 2. – 14. helmikuuta käynnissä olevan ystävänpäivä-kampanjan aikana maksuvälineinä käyvät halausten ja rakkaudentunnustusten lisäksi myös selfie-kuvat ja jopa ylävitoset. Kaikki asiakkaat eivät voi maksaa rakkaudella, sillä sitä mahdollisuutta tarjotaan vain osalle satunnaisesti valittuja asiakkaita. McDonald’s lanseerasi kampanjan alla nähtävässä Super Bowl -kampanjassaan.