Naisia pyydettiin piirtämään vaginan anatomia – odottamattoman vaikeaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko yhdysvaltalaisia naisia on osallistunut hauskaan testiin, jossa heidän piti piirtää vaginan anatomia. Monelle heistä vaginan ulkoiset piirteet olivat tuttuja, mutta kehon sisäiset osat tuottivat haasteita. Hauska anatomiatesti paljasti, että edes osa naisista ei tiedä millainen vagina on.

Videolle kuvatussa tilanteessa nuoret naiset piirsivät paperille vaginan eri osat. Monet heistä osasivat selittää ja kertoa rakenteesta, mutta paperille piirrettynä osat eivät olleet löytää oikeille paikoilleen. Hauskojen piirrustusten ja tuherrusten tarkastelun jälkeen naisille paljastettiin, miltä anatomia oikeasti näyttää.

Naiset kertoivat, että heidän tietämyksensä on peräisin kouluajoilta. He myönsivät, että he ovat perehtyneet asiaan vain sen verran, mitä koulun biologian tunneilla on opetettu. Anatomiatesti oli näille naisille sivistävä oppitunti ja ehkä tämä video virkistää myös muiden muistia aiheeseen liittyen.