Nainen puri hyväksikäyttäjänsä kielen pään irti DNA-näytteen vuoksi

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

29-vuotias Adele Barber on kertonut julkisesti, miten hän joutui hyväksikäytön uhriksi. Neuvokas nainen oli puraissut hyökkääjän kielestä palan irti saadakseen miehen DNA:ta talteen. Barber kertoi joutuneensa hyökkäyksen uhriksi palatessaan lääkäristä kotiin viideltä alkuillasta.

Mies oli kävellyt Barberin ohi ja vilkaissut häntä. Nainen oli ajatellut ohikulkijan olleen vain hiukan flirttaileva, mutta hetken kuluttua hän kuuli juoksuaskelia perässään. Mies työnsi Barberin aitaa vasten ja alkoi suudella häntä väkisin. Barber puraisi miehen kielestä palan irti saadakseen mahdollisimman paljon todistusaineistoa hyökkääjästä poliisille.

Mies oli näyttänyt Barberin mukaan vain nauttineensa kivusta ja jatkanut hyökkäystä. Kun nainen oli alkanut puremaan miehen kasvoja mies oli viimein perääntynyt. Barber soitti suoraan poliisille ja sai toimitettua miehen kielestä puraisemansa palan. Todistusaineiston ansiosta poliisi sai miehen kiinni ja pystyi yhdistämään muitakin hyökkäystapauksia häneen.

Adele Barber kertoi The Telegraph -lehden mukaan joutuneensa hyökkäyksen uhriksi kymmenen vuotta sitten. Silloin Barber oli järkyttynyt niin paljon tapauksesta, että hän ei ollut pystynyt menemään poliisin puheille ja hyökkääjä jäi vapaaksi. Sen tapauksen ansiosta Barber oli tällä kertaa rohkeampi ja kehottaakin kaikkia naisia menemään suoraan hyökkäyksen jälkeen lääkäriin ja ottamaan yhteyttä poliisiin mahdollisimman nopeasti, että tekijä jää kiinni.