Poikaystävä vuoti seksivideon nettiin – tyttöystävältä traaginen kosto

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen Humphrey Khoza kuvasi häntä ja tyttöystäväänsä ilman tytön lupaa, kun he harrastivat seksiä. Video päätyi sosiaalisen median kautta julkiseksi, minkä vuoksi tyttö päätti kostaa tapahtuneen Khozalle kaatamalla happoa hänen haaruksiinsa.

25-vuotias Humphrey Khoza kuvasi häntä ja 17-vuotiasta tyttöystäväänsä sängyssä. Videon päädyttyä internetiin tyttö raivostui ja päätti kostaa miehelle. Khoza oli huomannut yökerhossa tytön lähestyvän häntä jokin pullo kädessään, mutta mies ei voinut arvata, että pullossa oli happoa.

Tyttö kaatoi aineen miehen haaruksille, minkä seurauksena Khozan penis ei ole enää toimintakykyinen ja hän joutuu virtsaamaan putken kautta. Khoza on kertonut Citi fm online -sivuston mukaan, että hän ei tiedä miten video päätyi sosiaaliseen mediaan, mutta ei aio silti nostaa syytteitä tyttöä vastaan.