Kevät tulee etuajassa? Vaasassa kuvattiin jo pajunkissoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tänään saaneet nauttia poikkeuksellisen aurinkoisesta päivästä, jos sitä verrataan parin viime kuukauden keleihin. Harvinainen valoilmiö ihmetytti ainakin Etelä-Suomen taivaalla. Auringon ilmestyminen ei ole kuitenkaan ollut tämän päivän ainoa tulevan kevään merkki.

Lukijan kuva
Lukijan kuva

Staran lukijat lähettivät tänään toimitukseen kaksi valokuvaa, jotka osoittavat, että kevät on tänä vuonna tulossa jopa poikkeuksellisen varhain. Vaasan saaristossa kuvattiin nimittäin tänään aurinkoisessa säässä pajunkissoja, joita ollaan totuttu näkemään normaalisti huomattavasti myöhemmin. Monin paikoin pajunkissoja päästään ihastelemaan jopa Etelä-Suomessa vasta maaliskuun alkupuolella, eli kuukauden päästä.