Seksituote ei antanutkaan räjähtäviä orgasmeja – 50 Shades of Grey -kirjailija oikeuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lovehoney-niminen yritys sai syytteen naiselta, joka oli tyytymätön heidän myymänsä tuotteen lupaukseen. Lovehoney oli tehnyt Fifty Shades of Grey -kirjan inspiroiman liukastusvoiteen, jonka kerrottiin antavan naiselle räjähtäviä ja intensiivisiä orgasmeja.

Nainen ei kokenut mitään muutosta seksin aikana liukasteen ansiosta ja on nyt sen vuoksi nostanut kanteen sekä yritystä että kirjailijaa kohtaan harhaanjohtavan mainonnan vuoksi.

Lovehoneyn tekemä voide on nimeltään Come Alive Pleasure Gel for Her, joka lupaa herättää naisen kaikki aistit henkiin, herkistää ihon ja tehdä orgasmeista paljon voimakkaampia. Kaliforniasta kotoisin oleva Tania Warchol oli ostanut voidetta piristääkseen seksielämäänsä, mutta voide ei tuonutkaan siihen mitään muutosta.

The Hollywood Reporter kertoo Tania Warcholin nostaneen syytteen valheellisen mainonnan vuoksi sekä Lovehoney-yritystä että kirjailija E.L. Jamesia vastaan. Harhaanjohtava mainonta ei ollut kuitenkaan yrityksen ainoa virhe. He eivät saisi myöskään kertoa tuotteen olevan sukuviettiä kiihottava tai lateksin kanssa yhteensopiva ilman siihen tarkoitettuja sertifikaatteja.