Hakkeri iski: ”10 syytä miksi naiset eivät anna suuseksiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Delta Airlines -nimisen lentoyhtiön Facebook-sivut joutuivat hyökkäyksen kohteeksi. Suurta vahinkoa ei päässyt tapahtumaan, mutta tunkeutuja ehti aiheuttaa pienen ajan sisällä melkoisen kohun julkaisemalla Deltan sivuilla artikkelin, jossa kerrotaan kymmenen syytä miksi naiset eivät anna suuseksiä.

Delta Airlinesin Facebook-sivuille ilmestynyt artikkeli ehti komeilla lentoyhtiön sivuilla tarpeeksi kauan aiheuttaakseen suuren kuohunnan sosiaalisissa medioissa. Suuseksiä käsittelevän artikkelin kansikuvana oli vielä omituisia mielleyhtymiä aiheuttava kuva Korealaisista peniskaloista.

Delta Airlinesin huomattua, mitä oli tapahtunut, he julkaisivat heti anteeksipyyntöviestin omilla Twitter-sivuillaan ja sanoivat, että sivuille oli tunkeuduttu ja kyseinen artikkeli on nyt poistettu.