Tulipalo riehui James Bond -tähden kotona – 50 palomiestä pelasti talon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta Malibussa. Ökykartanon autotalli oli syttynyt palamaan ja liekit roihusivat kohti päärakennusta. Palokunnan saavuttua paikalle selvisi, että kyseessä oli näyttelijä Pierce Brosnanin koti.

Brosnan oli palokuntaa vastassa ja paparazzit onnistuivat räpsimään huolestuneesta tähtösestä vakavamielisiä kuvia. Daily Mail -lehden mukaan paloa oli lopulta sammuttamassa 50 palomiestä. Päästyään työn touhuun tuli onnistuttiin sammuttamaan 35 minuutissa.

Päärakennus selvisi tontilla tapahtuneesta tulipalosta vauroitumattomana. Silminnäkijöiden mukaan Brosnan oli perheensä kanssa tapauksesta järkyttyneitä. Tulipalon sammuminen sai heidät kuitenkin huojentumaan helpotuksesta.

Brosnanin Malibussa sijaitseva koti on yksi alueen upeimmista taloista ja naapurustossa asuu paljon muita tähtinäyttelijöitä kuten Danny DeVito ja Dustin Hoffman. Oli onni onnettomuudessa, että tuli saatiin ajoissa sammutettua, eikä kukaan loukkaantunut palossa.