Naisille esitettiin penisten kuvia – reaktiot videolle: ”Kuin South Parkin Kenny…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetin ihmeellisessä maailmassa on ihmisiä joka lähtöön ja välillä uutisiin kantautuu mitä kummallisimpia puhelimen tai tietokoneen välityksellä tapahtuneita kohtaamisia. Jotkut ihmiset saattavat pitää toisten häiritsemisestä ja lähettävät sukuelinten valokuvia.

Video näyttää, miksi se ei kannata. Wickydkewl-kanava on ladannut YouTube-sivuilleen videon, jossa naiset reagoivat kuviin miesten peniksistä. Aluksi naisia haastatellaan ja kaikki kertovat, että he ovat vastaanottaneet miehiltä joskus kuvia heidän peniksestään. Nyt haastattelija pyytää heitä katsomaan penisten kuvia ja reagoimaan kuviin mahdollisimman normaalisti.

Miesten ei kannata ajatella, että koska he haluavat nähdä naisen alasti nainenkin haluaisi vastaanottaa heidän sukukalleuksistaan kuvia. Naiset katsovat kuvia aika tarkasti ja kuvailevat näkemäänsä mielenkiintoisin metaforin. Yksi nainen jopa kommentoi, että kuvan perusteella hän ei voisi seurustella kyseisen miehen kanssa. Naisten hurmaamiseen kannattaa siis aluksi avata sanallinen arkku.