Simpsonien tunnari pikseligrafiikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaiseen perhe-elämään huumorin keinoin paneutuva Simpsonit on pisin yhtäjaksoisesti televisiossa esitetty piirrossarja. Animaatiosarja on toiminut inspiraationa monenlaisille fanien tekemille töille, kuten erilaisista herkkuruoista koostuvalle Homer Simpson -patsaalle josta uutisoimme taannoin.

Nyt Simpsonien alkuintro nähdään aivan uudenlaisena, vanhoja 8-bittisiä videopelejä muistuttavana versiona. Vaikka Simpsoneissa on nähty monenlaisia erilaisia versioita sen alkutunnarista, pikseli-Simpsoneiden taustalla eivät ole suinkaan sarjan tekijät itse.

Tribuutista vastaavat Paul Robertson ja Ivan Dixon -nimiset miehet, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet muun muassa Scott Pilgrim vs. The World -elokuvan videopelimäisten kohtausten parissa.