Koira auttaa omistajaansa – taluttaa pienempää kävelyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin labradorinnoutajan itseoppimasta hauskasta tempusta, kun se oli huomannut, että talutushihnat pitää vetää auton ovien välistä pois ennen kuin päästään liikkeelle. Nyt eräs toinen labradorinnoutaja on keksinyt, mihin talutushihnaa oikein käytetään.

YouTube
YouTube

Videolla näkyy kaksi naista, jotka kävelyttävät neljää koiraa. Kaikki koirat ovat vapaana, paitsi yksi pieni mäyräkoira. Mäyräkoiraa ei kuitenkaan taluta ihminen, vaan talutushihnasta pitää kiinni vanha labradorinnoutaja.

Labradorinnoutaja taluttaa mäyräkoiraa ja ohjaa sitä eteenpäin hihnasta, jota se pitää suussaan. Labradorinnoutaja saa taluttaa mäyräkoiraa jonkin aikaa, kunnes talutushihna sotkeutuu edellä kävelevän naisen jalkoihin ja nainen kumartuu ottamaan hihnan koiralta.