Mentos & Cola -tempaus lähti käsistä – kylpyammeellinen juomaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadatmiljoonat nettikäyttäjät tietävät mitä tapahtuu, kun Mentos-makeiset pääsevät kosketuksiin kolajuoman kanssa. Tätä reaktiota monet ovat testanneet erilaisin tuloksin, ja kerroimmekin aiemmin hurjapäisestä miehestä, joka pukeutui Mentos-makeisiin ja hyppäsi Coca-Colalla täytettyyn altaaseen.

Nyt eräs toinen mies on kokeillut temppua kotonaan. Videolla mies kiinnittää paljaan vartalonsa ympärille Mentos-makeisia kaksipuolisen teipin avulla. Hän täyttää kotoaan löytyvän yhden ihmisen istuttavan kylpyammeen Coca-Colalla ja kaataa yhteensä 190 litraa virvoitusjuomaa ammeeseen. Peitettyään vartalonsa Mentos-makeisilla mies hyppää ammeeseen kunnon loikalla.

Hypyn aiheuttama juoman pärskyminen on isoin reaktio mikä tämän kokeilun seurauksena syntyy. Amme kuitenkin poreilee juoman ja makeisten reagoidessa melko kiitettävästi ja näyttää lähes poreammeelta. Onneksi tässä kokeilussa ei käynyt tämän hullummin. Aiemmin temppua kokeillut mies pukeutui kuitenkin suojahaalariin ja suoritti tempun ulkona hyvinsuunnitelluissa olosuhteissa.