Justin Bieber ilman paitaa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber esiintyi alkuvuodesta Calvin Kleinin mainoskampanjassa yhdessä huippumalli Lara Stonen kanssa. Otoksia epäiltiin Photoshop-käsittelyllä parannelluiksi, vaikka laulaja itse kiisti väitteet.

Nyt Justin Bieber poseeraa ilman paitaa Men’s Health -lehden kannessa. 21-vuotias tähti näyttää kuvaaja Peter Hapakin otoksissa erittäin hyvin treenanneelta, ja hän itse väittää kuvausten kulissien taakse kurkistavalla videolla, ettei kuvia olisi käsitelty jälkikäteen Photoshopin avulla.

Justin Bieber vierailee 30. maaliskuuta Comedy Central -kanavan järjestämässä Roast-tapahtumassa, jossa hän saa kuulla kunniansa koomikoilta, muusikoilta, näyttelijöiltä ja muilta tähdiltä. Kanava julkisti taannoin ohjelman mainoksen, jossa paidatonta kanadalaispopparia heitellään kananmunilla.