Näin Japanissa: Tyttöystävä korvataan puhuvalla tyynyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet internetissä aikaa viettäneet tietävät, japanissa myydään erilaisten vähäpukeisten naispuolisten animehahmojen kuvilla varustettuja isokokoisia tyynyjä. Niin kutsutut tyttöystävätyynyt ovat erityisen suosittuja yksinäisten miesten keskuudessa.

Suunnittelija Koichi Uchimuran mielestä perinteiset tyttöystävätyynyt ovat kuitenkin liian hiljaisia. Niinpä hän kehitteli puhuvan tyynyn, joka kantaa nimeä Rina Makuraba. Puheominaisuus aktivoituu, kun käyttäjä koskettelee tyynyä.

– Hän ei päästä ääniä, mikäli et hinkkaa häntä. Sinun täytyy hinkata häntä, Koichi opastaa tyynyn esittelyvideolla.

Rina Makurabaa ei kuitenkaan pidä käsitellä liian kovakouraisesti. Mikäli tyynyä kohtelee liian rajusti, se pyytää käyttäjää lopettamaan. Liian kovan käsittelyn jatkuessa tyyny lopettaa puhumisen kokonaan.