Tom Hanks netti-ilmiöksi musiikkivideon tähtenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Carly Rae Jepsen on tunnettu tyttömäisestä musiikistaan ja suloisen naiiveista sanoituksistaan. Naisen ensimmäinen hittikappale nimeltään Call Me Maybe nosti laulajattaren nopeasti popmusiikin kartalle. Nyt Jepsen on julkaissut uuden I Really Like You -nimisen kappaleen, johon tehty musiikkivideo ihastuttaa hyväntuulisuudellaan.

I Really Like You -kappaleen musiikkivideolla on hyvä idea ja se erottuu selkeästi naisen muista videoista. Pääosaan videolla on valittu Tom Hanks ja videolla kuvataan miehen tavanomaiselta näyttävää arkipäivää. Hanks laulaa videolla kappaletta ja huvittava kontrasti syntyykin tyttömäisistä sanoista, jotka kertovat ihastumisesta ja tyylikkään miehen esiintymisestä.

Video päättyy joukkokohtaukseen, joka saa hauskan alkusysäyksen siitä, kun Tom Hanks ja Carly Rae Jepsen tapaavat ja Hanks kertoo naiselle olevansa raskaana.

29-vuotias kanadalainen laulaja-lauluntekijä Carly Rae Jepsen nousi aikoinaan Kanadan Idols -laulukilpailusta sijoittumalla kolmanneksi. Idol Top 3 -konserttikiertueen jälkeen nainen pääsi oman musiikkinsa tekemisen pariin ja julkaisi myöhemmin kappaleen Call me Maybe, joka nousi nopeasti kansainväliseksi hitiksi.