Justin Bieberille uusi koiranpentu – tällekin koiralle karu kohtalo?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieberin perheeseen on hiljattain tullut uusi jäsen. Laulaja julkaisi Instagramissa kuvia uudesta tulokkaasta, jonka nimeksi oli valittu Esther. Suloinen koiranpentu näytti olevan rodultaan yorkshirenterrieri.

Splash
Splash

Toivottavasti biletystä rakastavan poptähden elämä on rauhoittunut sen verran, että hän voi keskittyä koiransa hoitamiseen ja kouluttamiseen. Pienen hännänheiluttajan tutustuttaminen perheen muihin lemmikkeihin on myös tärkeää.

Eläinrakkaalla Bieberillä on menneisyydessään rankkoja kokemuksia lemmikkeihinsä liittyen, sillä poppari on joutunut luopumaan niistä muun muassa ajanpuutteen vuoksi. Nyt vaikuttaisi siltä, että miehen elämä on muuttumassa tasapainoisempaan suuntaan ja hänellä on vihdoin aikaa rakkaille lemmikeille. Näyttäisi siltä, että poptähti on menettänyt sydämensä Estherille ja hän esittelee mielellään faneilleen uutta perheenjäsentä.

Today is randomly national puppy day

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

Say hello to the newest member of the bieber family #Esther

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi