Aitoon Kirkastusjuhlat julkisti lisää esiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aitoon Kirkastusjuhlien ohjelma on täydentynyt kotimaisilla artisteilla ja yhtyeillä.

4. – 6. heinäkuuta juhlittavien festareiden lavoille nousevat Haloo Helsinki!, Elastinen, Kasmir, Paula Koivuniemi, Aurora, Pertti Kurikan nimipäivät, Melrose ja A. Aallon rytmiorkesteri.

Aiemmin tänä keväänä on julkistettu jo Sanni, Samuli Edelmann, Steve’n’Seagulls, Popeda, Arttu Wiskari, M.A Numminen & Pedro Hietanen ja Apulanta.

– Ohjelman muodostuminen on aina monien tekijöiden summa. Tänä vuonna palaset loksahtivat paikoilleen parhaalla mahdollisella tavalla ja voimme tarjota festariyleisölle todella laadukkaan ohjelman, tapahtumavastaava Erkki Hyöki kertoo.

Hyöki on erittäin tyytyväinen siihen, että Aitoossa nähdään tänä kesänä useita sellaisia artisteja, jotka esiintyvät Suomen vanhimmilla festareilla vasta ensimmäistä kertaa.

– Esimerkiksi Elastinen, Kasmir, Aurora ja Samuli Edelmann lukeutuvat siihen porukkaan ja tuovat kaivattua tuoreutta meininkiin. Sitten on toisaalta mukana Paula Koivuniemi, jonka terveisiä löytyy Aitoon takahuoneen vieraskirjoista jo vuosikymmenien takaa. Popeda ja Apulantakin ovat meille kuin talon bändejä, Hyöki jatkaa.