Asuntovaunu polkupyörän perään – tältä uutuus näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Asuntovaunulla ja -autolla matkaileminen on monille suomalaisille jo tuttua, mutta tuskin kukaan on kokeillut samaa auton sijaan polkupyörän perässä. Nyt se on kuitenkin mahdollista, kun maailmalla on kehitetty Wide Path Camper -niminen polkupyörällä vedettävä asuntovaunu.

Wide Path Camper
Wide Path Camper

Kyseessä on melko tavallisen näköinen asuntovaunu, mutta luonnollisesti kertaluokkaa pienempi. Varustetason voi itse päättää, mutta polkupyörän perässä asuntovaunussa kulkee matkatavaroita huomattavasti helpommin kuin tavallisesti, ja sateen sattuessa vettä pääsee pakoon kätevästi oman katon alle.

Vaikka ulkomuodosta ei uskoisi, sisältää Wide Path Camper täysimittaisen peräti 97 x 200 -senttisen sängyn ja 300 litraa säilytystilaa. Ilman sänkyä sisään mahtuu istumaan kaksi henkilöä. Koko laite painaa noin 40 kiloa, eli se kulkee kevyesti matkassa mukana. Jatkossa on saatavilla lisävarusteina muun muassa aurinkopaneeli, joten virtaa riittää tietokoneelle, nettiyhteydelle ja kännykkälaturille. Asuntovaunu tulee myyntiin tulevana kesänä 2.500 dollarin hintaan.