Mitä ihmettä: Madonna yritti iskeä Justin Bieberin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kenellekään ei varmastikaan tule yllätyksenä, että Madonna on jälleen iskenyt silmänsä itseään huomattavasti nuorempaan mieheen. 56-vuotias popin kuningatar on vuosien varrella seurustellut useiden miesten kanssa, jotka ovat olleet häntä puolet nuorempia.

Nyt Madonna on päässyt jälleen vauhtiin, sillä Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa laulajatar alkoi flirttailla poppari Justin Bieberin kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Madonna vitsaili, että nuorin mies ketä hän on deittaillut oli 22-vuotias. Ellen totesi, että Justin Bieber täytti juuri 21 vuotta, joten nuorukaisen on syytä olla varuillaan Madonnan kanssa.

Ohjelman aikana Madonna vilkuili flirttailevasti Justinin suuntaan ja vaikutti siltä, että hän voisi hyvinkin olla kiinnostunut nuoresta komistuksesta. Ohjelman aikana Madonna sanoi, että hän on kiitollinen Ellenille tämän järjestämästä visailusta, sillä sen avulla hän oppi tuntemaan paremmin hänen uuden poikaystävänsä Justin Bieberin. Vaikka poptähdet vain vitsailivat suhteen mahdollisuudella, Madonnan tuntien suhde voisi hyvinkin toteutua tulevaisuudessa.