”Miehistä joka neljäs harrastanut seksiä työpaikalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eliittikumppani-deittipalvelun brittiläinen sisarsivusto on selvittänyt jäseniltään kuinka moni mies on harrastanut seksiä työpaikalla. Tutkimukseen haastateltiin lähes kahtasataa sinkkua heidän seksikokemuksistaan työpaikalla.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että miehet ovat selvästi naisia innokkaampia toteuttamaan fantasioitaan työpaikalla. Tutkimukseen osallistuneista miehistä 25 prosenttia on joskus harrastanut työpaikallaan seksiä, kun naisten vastaavan luku oli 14 prosenttia.

Miehistä 61 prosenttia ja naisista 56 prosenttia fantasioi seksistä työpaikalla ja flirttailee työkavereidensa kanssa, mutta miehet ovat selvästi halukkaampia etenemään seksiin asti. Miehistä 52 prosenttia olisi valmiita ottamaan tuon askeleen fantasiasta tositoimiin, naisten vastaavan luvun ollessa vain 21 prosenttia.

Suosikkipaikkoja sukupuoliselle kanssakäymiselle toimistossa olivat yksityisyyttä tarjoavat paikat, kuten palaverihuoneet, toimistohuoneet ja varastotilat. Kopiokoneen päällä suoritettu seksi ei osoittautunut tosielämässä suosituksi, sillä vain 2 prosenttia naisista ja 14 prosenttia miehistä suosi kopiokonetta alustana seksuaaliselle kanssakäymiselle.

Tutkimustuloksissa tulee ottaa huomioon, että vastaajat olivat kumppaninhakuun tarkoitetun verkkopalvelun jäseniä, eli mahdollisesti seksuaalisesta muita sinkkuja aktiivisempia.