Will Ferrell sai viimein ansaitsemansa tunnustuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä ja koomikkona tunnettu Will Ferrell on saanut tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. Miehen menestyksekkään uran kunniaksi järjestetyssä juhlaseremoniassa nähtiin suuria elokuvatähtiä ja Ferrellin läheisiä koomikkoystäviä.

Splash
Splash

Mies oli silminnähden otettu saamastaan kunniasta, mutta herkistelyjen sijaan seremoniassa vitsailtiin ja naljailtiin näyttelijän urasta ja saavutuksista. Paikalle oli saapunut myös Ferrellin perhe, jonka jäsenet nähdään vain harvoin julkisissa tilaisuuksissa.

Viveca-vaimo poseerasi kolmen poikansa kanssa ylpeänä tähden vieressä ja hetki oli perheelle ikimuistoinen. 47-vuotias Will Ferrell piti tilaisuudessa koomikkokavereidensa kanssa toinen toistaan hauskempia kiitospuheita. Huippuhauska komediatähti on ansainnut tähtensä Walk of Famelle.