Noloa! Justin Bieber unohti sanat Ariana Granden duetossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber nousi äsketäin lavalle Miamissa esiintyäkseen vierailevana tähtenä toisen nuoren laulajasensaation, Ariana Granden, keikalla. Valitettavasti esiintyminen ei mennyt Bieberin osalta täysin putkeen.

Kaksikko esitti duettona Arina Granden Love Me Harder -kappaletta, jonka levyversiolla mukana on kanadalaispopparin sijaan The Weeknd. Ilmeisesti Justin Bieber ei kuitenkaan ollut valmistunut keikkaa varten tarpeeksi huolella etukäteen. Laulaja nimittäin unohteli kappaleen sanoituksia kesken esiintymisen. Bieber pahoitteli hajanmielisyyttään Arianalle ja yleisölle.

– Tuntuu pahalta, unohdin sanat, Ariana… Yritin opetella niitä ulkoa takahuoneessa noin tunnin ajan, Bieber kommentoi.

Ariana Grande ei kuitenkaan näyttänyt olevan asiasta pahoillaan. Kaksikko esitti duettona vielä Bieberin As Long As You Love Me -kappaleen. Myöhemmin kanadalaistähti kertoi Instagramissa hänellä olleen hauskaa esiintyessään Arianan kanssa, pienestä mokastaan huolimatta.